Reserves / Contacte Tel 972 377 131
Contacta amb nosaltres

La qualitat dels productes i la cura servei que prestem als nostres clients són la nostra millor carta de presentació.

Un lloc per gaudir, La nostra filosofia és ben clara, Crear solucions a qualsevol necessitat que se'ns plantegi

Vine i prova els nostres pintxos, montaditos i tapes tenim varietat d'aquests. Gratis amb beguda a l'hora de l'aperitiu

  • cat
  • esp

Nota Legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

BAR RESTAURANT ARCADIA
C/ Maria Aurelia Capmany 2-4 Esquina Av. Josep Maria Casadevall
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon Tel 972 377 131
contacto@bararcadia.es

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.bararcadia.es estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de BAR RESTAURANT ARCADIA.

BAR RESTAURANT ARCADIA vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal BAR RESTAURANT ARCADIA informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

BAR RESTAURANT ARCADIA es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

BAR RESTAURANT ARCADIAno es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

BAR RESTAURANT ARCADIA es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

10º Aniversari